– Nå er karrieren komplett

Tidligere KIL-kaptein Harald Stormoen er klar for Vinger FK. – Først nå føler jeg at fotballkarrieren min er komplett, sier Stormoen.

Etter at han ga seg i Sogndal i 2010 har Harald Stormoen vært opptatt med studier i Bergen og egentrening – i påvente av at det rette tilbudet skulle dukke opp. Da Vinger FK kom på banen, var han ikke vond å be. Han tok med seg samboer og sin lille sønn tilbake til Kongsvinger for å runde av en innholdsrik karriere som inneholder blant annet en rekke u-landskamper og spill for KIL og Sogndal.

– Men det er først nå jeg føler at karrieren er komplett. Å få muligheten til å spille for bohemklubben Vinger FK er ikke alle forunt, sier han ettertenksomt – og har selvsagt helt rett.

Harald spilte for øvrig i sine yngre dager på landslag med John Arne Riise. Mens Riise er sur, lei og sier nei til Norge. Er Harald like blid, motivert og sier ja til Vinger FK.

Vi ønsker Harald velkommen til klubben!

Comments are closed.