Sesongen dundret i gang

Vinger FK åpnet serien mot Eidskog 2 mandag kveld. Det ble en veldig bra åpning der gutta til slutt vant 8-0. Det eneste som ikke varmet denne kvelden var været.

Allerede etter 30 sekunder hadde Steinar Roland en stor mulighet etter innlegg fra Stian Repshus (en av de nye spillerne i år). Det ble dessverre reddet, men i det 3 min satt den første ballen i nota. Det var Jon Inge Høiland (også ny i år) som satte ballen sikkert forbi keeperen, etter et fint samspill med Steinar Roland. Dagens andre mål kom etter pasning fra Jan Marius Vangen (også ny i år) til  Steinar Roland som scoret sikkert. Dette skjedde i det 7 min. Vinger FK hadde god kontroll på kampen og i det 20 min satte Petter Lindstad et frispark fra ca 23 meter i nota, etter at Stian Repshus ble meid ned. Petter hadde også 3 min før dette satt et knallhardt frispark i stanga fra 20 meter. Neste viktige hendelse skjedde når Jon Inge Høiland ble felt innenfor 16 m og korrekt fikk straffe i det 38 min. Dagens Kaptein Mattis Stampen satte straffen sikkert i hjørnet. Dermed gikk lagene til pause med 4-0 til Vinger FK.

Vinger FK kjørte på videre i 2 omg, og i det 52 min ble Simen Aasvestad spilt igjennom av Jon Inge Høiland, og han satte ballen sikkert i nota. Bare minuttet senere satte Petter Lindstad ballen bak Eidskog’s keeper etter pasning fra Simen. David Molnberg fosset frem på venstresiden i det 81 min og serverte pasning til Stefan Laxaa (dagens 4 nysignering) som bredsidet ballen i mål. Det siste målet og 8-0 kom i det 90. min da Stefan spilte Simen gjennom med en utsøkt pasning.

Det var litt usikkerhet foran denne kampen ettersom Vinger FK ikke har spilt noen treningskamper i vinter, men det så ikke ut til å plage gutta som hadde full kontroll hele kampen.

Mål: Petter 2 Simen 2 Jon Inge 1 Steinar 1 Stefan 1 og Mattis 1

2 mål av keeperne Mattis og Stefan viser at det er kvalitet i alle ledd.

Børs : Mattis 7 Kjell A 6 Rolf 6 David 7 Øyvind 6 Bent 6 Petter 7 bb Jan Marius 6 Stian 7 Steinar 6 Jon Inge 7 Simen 7 Pat 6 Øystein 6 Stefan spilte bare 15 min, men scoret 1 mål.

Comments are closed.