Ny seier på fredagskvelden mot Fjelltun

Vinger FK hadde full kontroll på kampen mot Fjelltun/Sander2 fra start til mål og vant til slutt 3-0.

Det tok litt tid før spillet og pasningene satt, men på en litt tung bane på Fjelltun spilte etterhvert begge lagene bra fotball. Vinger tok ledelsen 1-0 halvveis i første omgang, da Kjell A sendte i vei en lang perfekt pasning til Steinar som satte ballen sikkert i mål. Og ca 10 min senere fikk Vinger FK corner fra høyre side. Petter traff David inne i feltet og han headet først ballen i keeper, men satte returen sikkert i nota.
Pause og 2-0 til Vinger FK.
Vinger FK burde omsatt flere sjanser til mål i andre omg, men det var først på slutten av omgangen kveldens siste goal kom. Øystein Løvberg satte ballen kontant i mål fra 12-13 meter etter assist fra Jan M. En helt grei kamp på en litt tung og humpete bane.

Mål: Steinar 1 David 1 og Øystein 1

Børs: Stefan 6 Kjell A 5 Rolf 5 David 7 bb Øyvind 6 Bent 6 Petter 6 Jan Marius 6 Morten 5 Knut 6 Steinar 6 Ingar Sårheim 6 (ny i år) Øystein 5 Helge 5

Comments are closed.