Uavgjort i lokaloppgjøret mot KIL

Det ble uavgjort i lokaloppgjøret mot Kongsvinger tirsdag kveld. Vinger FK hadde de største sjansene i første omgang, men KIL jobbet seg inn i oppgjøret.

I det 6 min fikk evig unge Bent Halvorsen kjempetreff på hel volley fra 20 m. Ballen fikk en vanvittig fin bue og krøllet seg oppunder tverrliggeren. Vakkert mål og 1-0 til Vinger FK. Vinger hadde brukbar kontroll og i det 27 min slo Petter en fin corner som Jon Inge stusset videre i mål, og dermed 2-0 til Vinger FK. Kongsvinger slo kjapt tilbake og unge Fredheim satte et skudd i mål fra 18 m.
Pause og 2-1 til Vinger FK. Det burde vel kanskje vært 3-1 da Vinger FK bommet 2 ganger alene med Kongsvingers keeper.
Vinger FK dominerte nok første omgang, men Kongsvinger styrte kampen i andre omgang. De utlignet i det 57 min ved unge Fredheim igjen. Et fint langskudd fra 20 m lurte seg inn i høyre hjørne. Etter dette hadde Kongsvinger ballen mest, men Vinger FK forsvarte seg fornuftig og kampen ebbet ut med et greit uavgjort resultat.
Artig at unge Dennis Lundgren, som startet karrieren i yngres på Vinger FK, spilte mot gamleklubben. Forøvrig sønn til Vinger FK’s første styreleder Rune Lundgren.
Han klarte seg veldig bra som midtstopper.

Mål: Bent 1 og Jon Inge 1

Børs : Stefan 5 Rolf 4 Jan Marius 5 David 6 Ingar 5 Bent 6 bb Øyvind 4 Petter 5 Øystein 4Jon Inge 5 Kjell A 4 Jan Ove 4 Kalle 5 Stian 6 Morten 5

Comments are closed.