Vinger FK stoppet Hofs seiersrekke

Vinger FK overbeviste i kveldens toppkamp mot Hof, og stoppet ikke før det stod 5-1.

Hof var det førende laget de første 10-15 minuttene og hadde et skudd i stanga. Vinger FK tok mer og mer over og i det 14 min fikk de et innkast på høyde med 16-meteren. Patrick tok innkastet og Jan Marius headet den videre til Petter som satte ballen sikkert i mål. Bare 2 minutter senere ble Jan Marius felt innenfor 16 meteren og dommeren dømte korrekt straffe. Dagens kaptein og keeper Roy Onsrud satte ballen sikkert i nota. Det gikk så ca 13 minutter til, og Vinger FK fikk corner fra høyre. Patrick prikket den perfekt på hodet til Petter som headet ballen sikkert i mål. Pause og 3-0 til Vinger FK.

Det startet på samme måten i 2 omgang, med et lite Hof press. De klarte å lage et trøstemål i det 58. minutt. Det var ikke mye mer de hadde å by på denne varme kvelden på Gjemselund. Det var faktisk Vinger FK som skapte muligheter de siste 30 minuttene, og i det 85 min fikk Petter nok en straffe for Vinger FK. Denne gang overlot Roy straffen til Ingar Sårheim ( en av de nye i år). Han satte ballen sikkert forbi Hof’s keeper. Patrick satte spikeren i kista da han ble spilt fri av Stian. Han var rolig som skjæra på tunet da han ventet ut keeperen og satte ballen sikkert i hjørnet. Dette var en kamp der rutinen kom tydelig frem og Vinger FK ventet tålmodig til mulighetene kom. De var mye mer effektive når de fikk muligheten, og 5-1 var ikke ufortjent.

Mål : Petter 2 Pat 1 Roy 1 og Ingar 1

Børs : Roy 6 Kjell A 5 David 6 Kalle 7 Rolf 6 Øyvind 6 Petter 7 Jan Marius 7 bb Ingar 6 Pat 6 Steinar 5 Morten 5 Simen 5 Stian 7 Bent spilte ikke nok.

Neste kamp onsdag 29/5 kl 2000 mot Grinder

Comments are closed.