Vinger FK lekte seg til seier

Vinger FK med nok en seier da Grinder ble noen hakk for tynne og ikke hang med i svingene når Vinger gutta satte fart på ballen. Resultatet 7-1 sier vel kanskje alt om forskjellen på lagene.

Det første målet kom allerede etter 2 minutter, da Steinar Roland stjal ballen på 16-meteren og satte ballen sikkert i mål. Øystein Løvberg ble andremann på scoringslista etter forarbeid av Jon Inge Høiland. Kveldens raid var det Jon Inge som stod for i det 35 minutt. Han gikk nesten fra midten og satte ballen kontant i nota. Det fjerde målet kom i det 40 minutt, da Jon Inge kom seg frem på høyre siden og spilte tilbake til Øystein som klinte ballen i nota. Det siste målet før pause var et glimrende mål etter meget bra spill av Vinger FK. Petter Lindstad kombinerte med Stian Repshus og klinte til fra 20 meter. Ballen suste opp i høyre hjørnet uten mulighet for Grinders keeper.

Vinger FK skrudde ned tempoet litt i andre omgang og nøyde seg med 2 mål. Det første etter en corner fra Patrick Holtet. Petter headet ballen kontant i mål. Det siste målet kom etter et fint fremspill fra Jon Inge til Patrick som satte ballen elegant i venstre hjørne med utsiden av godfoten. Grinder fikk et trøstemål da Vinger FK avsluttet kampen med 10 spillere etter at resten hadde gått i dusjen i det kalde været.

En bra første omgang og middels andre omgang var nok denne kalde onsdagskvelden på Gjemselund. Sluttresultat 7-1.

Mål : Øystein 2 Petter 2 Jon Inge 1 Steinar 1 og Pat 1

Børs : Mattis 6 Knut 6 David 7 Ingar 6 Rolf 5 Stian 7 bb Petter 7 Øystein 6 Jon Inge 7 Steinar 5 Jan Marius 5 Morten 5 Pat 5

Comments are closed.