Brandval ble beseiret

Vinger FK spilte seg til en ny seier tirsdag kveld mot Brandval på Gjemselund.

Det var en jevn første omgang der Brandval faktisk var det beste laget, men uten at de klarte å overliste Vingers keeper Roy Onsrud. Det ble bare 1 mål etter 11 min da Rune Skasberg ble felt, og Roy satte straffen sikkert i mål.
Det ble vesentlig bedre spill fra Vingers side i 2 omgang og i det 53. min satte Herman Odden ballen bak Brandvals keeper, etter forarbeid av Rune Skasberg. Det tok bare 2 min før det tredje målet kom, med Petter Lindstad som klinte til fra 35 m og ballen suste opp i krysset. Dette var dagens mål! I det 69. min kriget Patrick Holtet til seg ballen fra keeper og satte sikkert det fjerde målet for Vinger FK. Det siste målet kom i det 76. min etter corner fra Pat. Ingar Sårheim dukket opp som troll i eske og headet ballen kontant i nota.
Bra kamp totalt sett og 3 nye poeng til Vinger FK.
Neste match tirsdag 25/6 kl 19.30 borte mot Flisa 2.

Mål: Roy 1 Herman 1 Petter 1 Pat 1 og Ingar 1

Børs: Roy 6 Kjell A 5 David 7 Ingar 6 Rolf 5 Pat 7bb Stian 7 Rune 6 Herman 5 Jon Inge 6 Steinar 5 Morten 6 Petter 7 Øystein 5

Comments are closed.