Tapet kom på Flisa

Vinger FK tapte 1-0 borte mot Flisa 2, helt fortjent.

Kampen startet med dominans fra et hardtarbeidende og godt organisert Flisalag, som hadde kontroll på banespillet men ikke klarte å være nøyaktige nok i det siste trekket. Etter 31 minutter fikk Flisa 2 likevel hull på byllen og dermed 1-0. Resten av omgangen ble omtrent som før scoringen og lagene gikk til pause med hjemmelaget i ledelsen.

Andreomgangen ble målløs, fortsatt med Flisa 2 som det styrende laget men uten å få ballen i mål. Vingers sisteskanse Stefan skal ha en stor del av æren for det med noen svært gode redninger. En liten sluttspurt fra Vingers side ga et par brukbare målsjanser, men poengranet uteble.

Sommerferien inntas på andreplass på tabellen, med en kamp mindre spilt enn lederlaget KIL Fotball.

Børs : Stefan 7 bb Kjell A 4 David 6 Kalle 5 Jan Ove 5 Pat 5 Stian 6 Jan Marius 5 Knut 4 Steinar 5 Øyvind 5 Rolf 4 Morten 5

Comments are closed.