«Ryen air» svevde inn poeng

Alle gode ting er tre, med to mislykkede forsøk på å gjennomføre Vinger FK sin bortekamp mot Vaaler før sommeren. Resultatmessig var det ikke like bra, og kampen endte 2-2.

Vaaler startet kampen best på en gressmatte som var klipt litt her og der. Vaaler var ivrige, og de løp mye og styrte spillet i første omgang. Det resulterte i at de gikk opp i ledelsen etter et langskudd fra rundt 25 meter i det 20. minutt. Vinger var frampå i siste halvdel av første omgang, og Herman hadde et skudd som gikk en snau halvmeter utenfor krysset. Bent var enda nærmere som traff utsiden av høyre stang etter et skudd fra ca 18 meter. Men i det 41. minutt var det en veldig god prestasjon av en særdeles frisk Vaalerspiller for dagen, som fikk driblet med seg ballen og banket den inn fra 20 meter. Skuddet var utagbart for Stefan, nede ved stolperoten.
Vaaler gikk til pause med 2-0 og virket veldig fornøyd med det.
Andre omgang styrte Vinger det meste av spillet. Vi hadde mer ball, var mer tålmodige og det virket som Vaaler hadde løpt litt fra seg. Vi skapte et par farlige sjanser og Vaaler ble mer og mer frustrerte og baktunge. Det resulterte i en redusering fra Petter i det 70. minutt etter at han pirket inn en retur etter skudd fra Herman. Vaaler hadde et par sjanser, og den første ble reddet mesterlig av Stefan. Den andre begynte med at Stefan trodde han var 25 cm høyere en han er. Han skal ut å klarere ballen på hodet, men bommer og ballen spretter over han. En rutinert Øyvind leser situasjonen og blir belønnet for treningen han har gjennomført i sommer ved å sette inn et rykk og får klarert ballen en meter før den triller inn. Vinger skapte et par store sjanser med Herman og Ingar, men det skal gå til det 90. minutt før uttellingen kom. Morten la inn fra venstre og ballen gikk over alt og alle. Simen på høyre, plukket opp ballen, så at Ryen air var klar for take off og løftet ballen høyt inn på bakerste stolpe. Samtidig hadde tydeligvis Vaaler sitt trenerteam fått med seg det som kom til å skje og ropte «NEI» i det ballen gikk til Kai Olav på bakerste stolpe som sikkert nikket ballen i lengste hjørnet og sikret ett poeng.
Rett etter det blåste en god dommer for dagen av kampen. Vinger er fornøyd med ett poeng etter en lang ferie og er klare for å hente mer poeng utover høsten.

Mål: Petter 1 og Kai Olav 1

Børs: Stefan 5, Øyvind 5, Kjell Arne 5, Kai Olav 6, Jan Ove 6, Ingar 6 BB, Petter 5, Bent 5, Herman 5, Stian 5, Steinar 5, Simen 5, Morten 6 og Rune 5.

Comments are closed.